VanHoutens Huiskamerrestaurant

Tafel

Reacties van gasten

29 december 2015 Griekse thema avond


Wat hebben we weer genoten van het heerlijke Griekse eten, en dat in Montfoort!

Begin van het jaar hebben we al een keer mogen genieten met ons eigen groepje. Toen moest iemand van het gezelschap overtuigd worden dat Grieks eten helemaal niet voornamelijk uit vlees bestaat. Dat was toen zo goed bevallen dat we graag nog een keer Grieks bij jullie wilden eten. Deze keer waren er meerdere gezelschappen, wat het meer een restaurant sfeertje geeft. Zowel het "private dining" als het eten in gezelschap met meerdere groepjes is erg sfeervol. Het was een soort Griekse Tapasavond. Zowel het voor- als hoofgerecht bestond uit verschillende hapjes. We kregen zelfs nog een extra schaaltje van een gerecht wat we extra lekker vonden! Dat zal in een ander restaurant niet vaak gebeuren! Je waant je op vakantie! Grieks muziekje op de achtergrond, een menukaart met onuitspreekbare gerechten erop en je raakt aan de praat met Nederlanders die aan de andere tafels zitten. Gezellig dat Jaap en Angelica bij de koffie er even bij kwamen zitten. Het was weer heel leuk om bij een collega huiskamerrestaurant een smaakvolle en gezellig avond door te brengen.

Jaap en Angelica, complimenten voor jullie! Iedereen in Montfoort zou toch moeten weten hoe lekker en gezellig het is om bij jullie te eten! Dat mag men niet missen!

Lieve groeten,

Yvon en Hans

http://www.serremaaltijd.nl

29 december 2015 Griekse thema avond


Wij waren blij verrast toen wij op 29 december 2015 aanschoven in huiskamerrestaurant Vanhoutens om te gaan genieten van een Griekse maaltijd. Nou kennen wij de Griekse keuken ontzettend goed dus zijn we ook extra kritisch. Maar we konden Jaap en Angelica niet op een fout betrappen, alles was heerlijk. Precies zoals het er in Griekenland aan toe gaat wordt er eerst een selecties mezedes (zeg maar Griekse tapas) uitgeserveerd, telkens gevolgd door weer een volgend gerechtje om uiteindelijk na een behoorlijke hoeveelheid lekkers te eindigen met een heus Grieks toetje. Het was heerlijk Jaap en Angelica! Nogmaals dank!

John & Janny Hessing

Montfoort

27 december 2015 Van Houtens op locatie


Op 27 december 2015 hebben wij van Jaap en Angelica een Grieks buffet thuis gehad. Wat een succes. Al onze gasten (25 man en 12 kinderen) waren razend enthousiast. Vooraf alles goed doorgesproken en een dag van tevoren kwamen Jaap en Angelica nog even kijken of de ruimte goed geschikt was. En 2 uur voor het feest begon kwam Angelica de tafels mooi bekleden en al wat dingetjes klaar zetten. En toen kwam het buffet: wat een zaligheid.... Wat kan die man koken. Alles netjes voorzien van kaartjes met de naam van het eten erop en wat de ingrediënten zijn. Mooi en stijlvol gepresenteerd. Het was in 1 woord fantastisch. Nogmaals bedankt Jaap en Angelica.

Familie Peek

Montfoort

17 januari 2015


Citaat:
"Afgelopen zaterdag reden wij vol verwachting naar Montfoort naar het thuisrestaurant Van Houtens. Best spannend, want wat konden we verwachten? Bij aankomst al een warm welkom met gezellige lantaarns en onze namen op de deur. Wij hadden om het verrassingsmenu gevraagd en dat het een verrassing was... tjonge, wat kan die Jaap koken. Want wat hebben wij lekker gegeten!!!! De tafel zag er prachtig gedekt uit en alles was keurig verzorgd. (Angelica's afdeling). Een aanrader voor iedereen die van kleinschalig, gezellig en uiteraard van heel lekker eten houdt.
Bedankt Angelica en Jaap
Iris Fontijne
Woerden

28 december 2014


Citaat:
"De Amerongse familie Delfgou verklaart hierbij op 28 december 2014 dat het Griekse diner bij de familie Van Houten super was!"
Cees Delfgou
Amerongen

14 juni 2014


Afgelopen zaterdag 14 juni was een zeer geslaagde thema-avond met bijna vanzelfsprekend als 1e thema-avond Griekenland. Als entree werden diverse mezzes geserveerd, waarna als hoofdschotel de welbekende stifado volgde. Mede door de Griekse achtergrondmuziek voelde iedereen zich helemaal in vakantiesferen. Maitre Jaap stond er natuurlijk niet alleen, want zoon Hugo en dochter Iris lieten zien, dat zij onder leiding van gastvrouw Angelica, de kneepjes van het vak al aardig onder de knie hebben. De avond werd afgesloten met een overheerlijk toetje en koffie toe. Kortom, een aanrader.
Dick ten Hoonte
Montfoort.

8 februari 2014


Op zoek naar een leuk huiskamer restaurant kom ik al surfend op het web er gewoon eentje tegen in mijn eigen woonplaats Montfoort. Meteen reservering gemaakt! Samen met broer, zus, zwager, schoonzus en vriend hebben we mogen genieten van de gastvrijheid en het heerlijke eten van de "Van Houtens". De sfeer is heel ontspannen en ongedwongen. De kok Jaap staat lekker te koken en te rommelen in de keuken de heerlijkste geuren hangen in de lucht. Gastvrouw Angelica zorgt voor de drankjes, maakt even een praatje en heeft de tafel stijlvol gedekt. We hebben een heerlijk avond gehad en gelijk een nieuwe datum geprikt.
Margo van den Berg
Montfoort

2 november 2013


We hebben afgelopen zaterdag met zijn 4-en heeeeerlijk gegeten bij VanHoutens. De wijn was super en de tafel was mooi opgemaakt. Mooi op elkaar afgestemd in herfst-sfeer.
Na het heerlijke toetje nog gezellig nagekletst met Jaap en Angelica. We komen zeker terug.
Marco Neratzoulis.
Montfoort

20 april 2013


Gisteren een heel gezellige avond gehad bij www.vanhoutens.nl het huiskamerrestaurant van Montfoort. Heerlijk gegeten bij gastvrije Angelica en haar echtgenoot Jaap.
Hetty Verweij
Montfoort.

23 maart 2013


Zaterdag 23 maart jl. hebben we weer heerlijk gegeten bij huiskamerrestaurant Van Houtens. Thema was Italiaans. Eten was heerlijk en de sfeer geweldig. We hebben een super gezellige avond gehad. Van Houtens het was weer top! Dank jullie wel.
Tot de volgende keer.
Cissy Janssen
Montfoort.

30 december 2012


GELUKKIG NIEUWJAAR
Wat heerlijk om zo door jullie verwend te worden. Het eten was mede door de voortreffelijke ingredienten verukkelijk. Ik denk dat jullie huiskamerrestaurant mede door jullie enthousiasme succes zal worden.
Bert en ik komen zeker nog eens terug met een "onbekende" vrienden.
Bert en Betty Jongerius
Leusden

17 oktober 2012


Herlijk was het om te gast te zijn bij een collega-huiskamerrestaurant. Een hele avond heerlijk genieten in een zeer ongedwongen sfeer. Heel fijn. We mochten echt kniesoren om een collegiaal verbeterpunt aan te dragen.
Het is hier een oprechte aanrader!
Johan Lapidaire
Zoetermeer.

17 oktober 2012


Wat hebben we heerlijk gegeten bij jullie en wat was het gezellig. Ook Bart en Danielle vonden het erg leuk. Zeer leuk om te zien hoe onze collega's Huiskamerrestaurant het doen, zo kunnen we van elkaar leren. We komen zeker nog eens terug, Nogmaals bedankt en veel succes met jullie restaurant,

groetjes van ons viertjes.
Annemiek Lapidaire-link
Zoetermeer. 

15 oktober 2012


Bedankt voor de fijne avond!
We hebben in een fijne sfeer, heerlijk gegeten!
Groet, Email en Frieda van den Hoeven.
Amersfoort

6 oktober 2012


Vanavond heerlijk gegeten bij vanhoutens.nl samen met onze lieve vrienden Maarten en Genia. Een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt in een ongedwongen sfeer. Petje af voor de gastheer/kok en gastvrouw. Dank voor jullie gastvrijheid.

12 augustus 2012


Gisteravond voor het eerst en heel gezellig gegeten bij het nieuwe fenomeen 'Huiskamerrestaurant'. Angelica en Jaap van Houten hebben dit opgezet en we hebben er met Joke en Henk uitstekend gegeten. Angelica bedient en Jaap kookt. Heel gezellig en het was alleen even wennen dat je na afloop moet betalen want het voelde aan alsof je op visite was. Voor meer informatie zie deze website of op facebook, want dit adres is van harte aan te bevelen!
Joop Kreeft
Veenendaal